Armourgardi játékok Játékszabályok Tagság és belépés

Tagság és belépés

Rendezvényeinken a „VÉRTES” Egyesület Élő Szerepjáték Klubjának tagjai vehetnek részt.

Ha valaki érdeklődik Armourgard világa iránt, eljöhet egy próbajátékra. Ekkor egy tapasztalt kalandozó patronálásával küzdheti végig a játékot, aki, mint mestere segíti mindenben. Ha tetszett és továbbra is szeretne játszani, beléphet klubunkba.

Háromféle tagságiból lehet választani. A tagsági ára egyben az éves tagdíj is, ami magába foglalja a tagsági igazolvány, és a karakterkönyv előállítási költségét, egy bőr erszényt, továbbá az ezüst és arany fokozat esetében bizonyos számú Dénárt is.

Árak:

Ez a Dénár egyrészt egyesületünk vásárlási utalványa: egy dénár értéke 1.000 Ft. Másrészt ez Armourgard egyik fizetőeszköze is, mellyel a játékkal kapcsolatosan lehet vásárolni.
Fontos: a Dénárt elvesztése esetén nem pótoljuk, az ugyanolyan, mintha valaki a rendes pénzét hagyná el!

A játékos ettől kezdve Armourgard királyságának lakója, aki jogosult az edzéseken, kalandokon és táborozásokon való részvételre.

Részvételi feltételek

Az Armourgard királysága egy élőszereplős fantasy kalandjáték. A játékhoz a résztvevőknek meg kell ismerniük annak szabályait, és biztosnági előírásait!

A játékos kötelezettséget vállal arra, hogy a játék elején részt vesz oktatáson, és az oktatást vezető edző/mester biztonsági és szakmai utasításait az egész rendezvény során magára nézve irányadónak tartja, s ezeket az utasításokat, mint biztonsági/szakmai szabályokat – saját és szabadidős sportoló társai biztonsága, valamint szabadidős sportolásának mind magasabb színvonalú megvalósulása érdekében – maradéktalanul megtartja.

A játékosoknak a játék elején ki kell tölteniük egy nyilatkozatot, illetve 18 év alatti játékos esetén ezt a törvényes gondviselőnek(szülőnek) is alá kell írnia!

Felelősségnyilatkozat

Nyilatkozat